ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Τα ΝΕΑ ΗΘΗ της «ΜΑΞΙΑΔΗΖ» υπό την προεδρία του κ.Λεωνίδα Κουφού! ΔΕΙΤΕ τη «φωτογραφική» διάταξη για την πρόσληψη ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ!!! (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Δείτε με ποιον τρόπο προσλαμβάνει η νέα διοίκηση της «ΜΑΞΙΑΔΗΖ» υπό την προεδρία του Λεωνίδα Κουφού σερβιτόρους για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει.

Σύμφωνα με ότι έχει ανέβει στο «Διαύγεια» η νέα διοίκηση της «ΜΑΞΙΑΔΗΖ», θεωρεί απαραίτητα προσόντα για έναν σερβιτόρο το πέρασμά του από δημόσιο οργανισμό καθώς και την αναγκαιότητα να έχει συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας του.

Για γέλια και για κλάματα είναι το γεγονός ότι ενώ το περιορίζει ηλικιακά σε νέες και νέους ανθρώπους (δεν επιτρέπει συμμετοχή 18-35) το επεκτείνει και εώς και την ηλικία των 65 ετών!

Δείτε το σχετικό έγγραφο που σας παρουσιάζει το «Zografounews»:

Και εμείς ρωτάμε:

  1. Γιατί κ.Κουφέ είναι αναγκαία η προυπηρεσία στο δημόσιο ή σε ΝΠΔΔ για ένα σερβιτόρο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ; Έχετε κάποιους στο μυαλό σας;
  2. Γιατί κ.Κουφέ οι συγκεκριμένοι σερβιτόροι πρέπει να είναι άνω των 35 ετών; Αυτός ο αποκλεισμός μήπως ευνοεί κάποιους συγκεκριμένους;
  3. Γιατί κ.Κουφέ δώσατε περιθέριο μόλις τριών ημερών στους ενδιαφερόμενους για τις δύο θέσεις; Πότε θα προλάβουν να το μάθουν οι ενδιαφερόμενοι (ευτυχώς είμαστε εμείς για να το πληροφορηθούν) και να κάνουν τις σχετικές αιτήσεις στα γραφεία της «ΜΑΞΙΑΔΗΖ»;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.