Αγανάκτησαν οι Ζωγραφιώτες με την έλλειψη φωτισμού – ΧΑΜΟΣ στα Social Media: «Δήμαρχε ΝΤΡΟΠΗ! ΕΛΕΟΣ! Επιτέλους κουνηθείτε!» (ΦΩΤΟ)

Μήπως ο Δήμος πρέπει να αλλάξει τα... φώτα και να τα κάνει LED, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, οικονομικών πόρων και την ποιοτική αναβάθμιση του φωτιστικού αποτελέσματος ;

Χθες σας ενημερώσαμε για το μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη φωτισμού που υπάρχει εδώ και μέρες στον δήμο Ζωγράφου σε μερικά σημεία της πόλης. Σε κάποια από αυτά μάλιστα, τα φώτα είναι σβηστά πάνω από ένα μήνα, προκαλώντας έτσι την δικαιολογημένη αγανάκτηση των δημοτών.

Διαβάστε την καταγγελία του δημότη  που έφτασε στα «συρτάρια» του «zografounews»:

«Δεν μπήκε και πολύ καλά το νέο έτος για τον δήμο μας. Τι θα γίνει με τον φωτισμό στην Ηρώων Πολυτεχνείου; Είμαστε μια βδομάδα περίπου χωρίς φως. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών τι κάνει; Που χάθηκε; Έχει πάρει χαμπάρι ή ακόμη βρίσκεται σε διακοπές;  Η πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί το ίδιο. Στο σκοτάδι και εκεί.

Στην Ελευθερίου Βενιζέλου πάνω από ένα μήνα δεν έχουν φως κάποια σημεία. Για να πληρώνουμε κέτερινγκ για την κοπή της πίτας ξέρουμε και να κάνουμε χριστουγεννιάτικες λεζάντες; Εδώ δεν έχουμε φως που είναι το βασικό. Ας αφήσουν τις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια και ας δουλέψουν πια! Πότε θα έρθει αυτή η ώρα; Σας παρακαλούμε φροντίστε επιτέλους το πρόβλημα με τον φωτισμό. Είναι ανεπίτρεπτο!»

Δείτε μερικά σχόλια που έχουν λάβει χώρα στα social media για το θέμα της έλλειψης φωτισμού στον δήμο Ζωγράφου: 

Το θέμα ευαισθητοποίησε και τον  δημοτικό σύμβουλο κ.Στέφανο Γιούργα«Μαζί για την πόλη μας» – που σχολίασε στο προφίλ του στο fb:

Καυστικό σχόλιο για το θέμα έκανε και ο επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά», Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

Που βρίσκεται ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών άραγε; Έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα; 

Μπορεί βέβαια τα φώτα να παραμένουν σβηστά και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να φτάσει Πάσχα για να δούμε το φως το αληθινό, από την άλλη λεφτά για κέτερινγκ έχουμε! Δείτε πόσα ξοδέψαμε ΜΟΝΟ για το φαγοπότι της κοπής πίττας του Ν.Π και την εορτή των Θεοφανίων!

Τελικά το μότο των εκλογών της εκλεγμένης διοίκησης Θώδα «Ώρα για δουλειά» μας θυμίζει μάλλον αυτό του Γιωργάκη «Λεφτά υπάρχουν»! Ούτε τη δουλειά έχουμε δει μέχρι τώρα να γίνεται όπως μας υποσχέθηκαν αλλά ούτε και τα λεφτά είδαμε τότε. Τώρα βέβαια μπορεί όλα αυτά να μην τα βλέπουμε λόγω έλλειψης φωτισμού. Ανάψτε λοιπόν τα φώτα μπας και δούμε καλύτερα και αφήστε τις λεζάντες!!!

Y.Γ: Για το θέμα της καθαριότητας θα ασχοληθούμε αναλυτικά και ενδελεχώς σε άλλη ανάρτηση!

Καλή χρονιά!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.