ΧΑΜΟΣ το απόγευμα στην λεωφόρο Παπάγου με οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ και ντελιβερά! «Καραγκιόζη θα σε γ@#..ω – Φύγε από δω γελοίε θα μπουκάρω μέσα!» 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «zografounews.gr» σήμερα το απόγευμα στις 17.30 οδηγός λεωφορείο του ΟΑΣΑ διαπληκτίστηκε με δικυκλιστή (ντελιβερά) στην λεωφόρο Παπάγου μπροστά στον «Γρηγόρη».

Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στη μέση του δρόμου κλείνοντας την κυκλοφορία και κατέβηκε κάτω προκειμένου να πιαστεί στα χέρια με τον ντελιβερά που τον «στόλισε» κανονικά γιατί όπως υποστήριζε, δεν τον είδε και πήγε να τον σκοτώσει. 

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια, αλλά οι πιο ψύχραιμοι  κατάφεραν να τους χωρίσουν χωρίς να χρειαστεί να καταλήξουν στο Α.Τ Ζωγράφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ντελιβεράς πήγε να μπουκάρει μέσα στο λεωφορείο αλλά τον συγκράτησαν οι περαστικοί. Τα «γαλλικά» που αντάλλαξαν μεταξύ τους δεν είχαν τελειωμό.

«Καραγκιόζη θα σε γ@#..ω – Φύγε από δω γελοίε θα μπουκάρω μέσα!»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.