«ΠΟΛΕΜΟΣ» Θώδα – Καφατσάκη για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου!

«Χρειάζεται θράσος ακόμα και για τα δεδομένα της κυρίας Τίνας Καφατσάκη για να ασκεί κριτική για «καθυστερημένο» ή ελλιπή χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου.
Η κυρία Καφατσάκη είχε πέντε χρόνια στη διάθεσή της να φροντίσει για την αλλαγή των παλαιών επίστυλων , να προμηθευθεί στολίδια και φώτα, να φροντίσει για τον εορταστικό διάκοσμο σε δρόμους και πάρκα.
Αντ’ αυτού ο Δήμος δεν είχε ούτε καν χριστουγεννιάτικο δένδρο. Το οποίο εμείς προμηθευτήκαμε.
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η πόλη μας θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα όπως πρέπει. Με κανονική εορταστική ατμόσφαιρα.
Και δεν καταλαβαίνω σε τι σας ενοχλούν οι εκδηλώσεις για τα παιδιά. Σοβαρά, ειρωνεύεστε τους «μικρούς μας φίλους»;
Και δεν ντρέπεστε;
Τα Χριστούγεννα είναι πρωτίστως για τα παιδιά.
Προμηθευτήκαμε νέο στολισμό και διοργανώνουμε καθημερινά εκδηλώσεις για όλους. Και για «τους μικρούς μας φίλους» που σας ενοχλούν.
Όλα αυτά με πολύ χαμηλό κόστος, και επίσης για πρώτη φορά δίνεται ισόρροπη έμφαση και στις τρεις περιοχές του Δήμου μας, Ιλίσια – Ζωγράφου – Γουδή.
Στήσαμε τρία Χριστουγεννιάτικα Χωριά, στις πλατείες Τερζάκη – Ελευθερίας – Αλεξανδρή (Γαρδένια), προμηθευτήκαμε έναν περιορισμένο αριθμό νέων επίστυλων τα οποία τοποθετήσαμε στα Ιλίσια και στο Γουδή και προσπαθούμε να κάνουμε – και κάνουμε – σε ελάχιστο χρόνο όσα δεν κάνατε εσείς σε πέντε χρόνια.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Με το νέο έτος θα δρομολογήσουμε ολική ανανέωση του στολισμού της πόλης γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Εμείς το κάνουμε γιατί το πιστεύουμε. Εσείς δεν το κάνατε γιατί δεν το πιστεύετε. Λογικό να σας φταίνε «οι μικροί μας φίλοι».
Αλλά μην ζητάτε και τα ρέστα. Εκτίθεστε. Κυρίως στους πολίτες οι οποίοι φέτος θα καταλάβουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη.
Καλά Χριστούγεννα και καλύτερη τύχη την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να ασκήσετε κριτική σε εμάς για πράγματα που δεν κάνατε εσείς»

Βασίλης Θώδας

Tίνα Καφατσάκη: Πως και πότε η Πόλη γιορτάζει; – Τι επέλεξε φέτος η καινούρια διοίκηση για τα Χριστούγεννα και τι μας προτείνουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.