Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζωγράφου την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου – ΔΕΙΤΕ τα θέματα συζήτησης!

Σας προσκαλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση (28η) της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχείο την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και  ώρα   14:00     με:

ΘΕΜΑΤΑ     ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ     ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Έγκριση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου», οικον. έτους 2020.
 2. Έγκριση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Μουσείο Γουναρόπουλου», οικον. έτους 2020.
 3. 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2019.
 4. Επικύρωση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του αποτελέσματος του συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ».
 5. Λήψη απόφασης για διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση λόγω αποκλειστικότητας, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης, καθορισμός όρων διαπραγμάτευσης και ανάθεση της διαπραγμάτευσης στο αρμόδιο τριμελές όργανο για την υπηρεσία με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ».
 6. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ)».
 7. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ι. ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΡΒΗΛΩΝ 15».
 8. Λήψη απόφασης σχετικά με την διαγραφή ή μη τελών παράτασης εκταφής σε αίτημα της κ. Μ. – Α. Π. – Λ. επί της απόφασης 155/2019 Δημοτικού Συμβουλίου.
 9. Εξειδίκευση πίστωσης για προμήθειες και υπηρεσίες στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων
 10. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 93/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη νέας απόφασης σχετικά με απόδοση προπληρωμής και απαλλαγής υπολόγου για τη συμμετοχή δεκαοκτώ (18) Βρεφονηπιοκόμων στο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
 11. Διαγραφή από βεβαιωτικό Χρηματικό Κατάλογο ανείσπρακτου ΤΑΠ ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων από καταστάσεις ΔΕΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 από το όνομα Μ. Ν.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΘΩΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.