Το Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή του ΙΕΚ Ζωγράφου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας! (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας χαιρέτησε την έναρξη του Συνεδρίου: “Κλιματική αλλαγή και προκλήσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων για την τοπική οικονομική ανάπτυξη” που πραγματοποίησε το Δ. ΙΕΚ Ζωγράφου στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Τελετών της ΛΕΣΧΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ο κ. Θώδας στην ομιλία του επεσήμανε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην υγεία, στο περιβάλλον και στην πολιτιστική κληρονομιά, τονίζοντας παράλληλα ότι η διαχείριση του φαινομένου αποτελεί σημαντική πρόκληση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Διευθύντρια του Δ. ΙΕΚ Ζωγράφου κα Νάντια Καδδά ευχαρίστησε τον κ. Θώδα και αναφέρθηκε στο ΙΕΚ ως ένα από τα ζωντανά κύτταρα του Δήμου που προάγουν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Στο Συνέδριο παρευρέθησαν ακόμη ο Γενικός  Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας κ. Γεώργιος Βουτσίνος και η Διευθύντρια του ΣΔΕ Καλλιθέας Κα Γιάννα Βουκελάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.