Σε λειτουργία η νέα αίθουσα Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ζωγράφου. Έρχονται έξι ακόμη αίθουσες! – Τι δήλωσε ο δήμαρχος! (φωτο)

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας βρέθηκε στη νέα αίθουσα Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ζωγράφου στο κτίριο του ΙΒΣΑ στην οδό Κρίνων 24, χθες Πέμπτη 28/11/2019, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Δήμα και τους συνεργάτες τους.

Η νέα αίθουσα ξεκίνησε τη λειτουργία της και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους μικρούς Ζωγραφιώτες.

Ο κ. Θώδας δήλωσε: «Όπως είχαμε υποσχεθεί η νέα αίθουσα Παιδικού Σταθμού ολοκληρώθηκε. Σε μόλις δυόμισι (2,5) μήνες που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμου, οι δεσμεύσεις μας σταδιακά υλοποιούνται. Ευελπιστούμε στις αρχές Ιανουαρίου να παραδώσουμε άλλες έξι (6) αίθουσες, κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών. Στόχος μας είναι του χρόνου να δημιουργήσουμε νέο Παιδικό Σταθμό και νέα Νηπιαγωγεία ώστε μέσα σε ένα (1) μόλις χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων μας να ικανοποιήσουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των συμπολιτών μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.