Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της δημοσιογραφικής ομάδας του «ΖografouNews» στα δικά σας ψέματα κ.Θώδα!

Γλυκύ δ᾽απείρῳ πόλεμος.

«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά, που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν. Οτιδήποτε άλλο, είναι δημόσιες σχέσεις!»

Με αυτό το «μότο» ξεκινήσαμε και με αυτό θα πορευθούμε και στη συνέχεια. Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε στην ανάρτηση της παράταξης «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά» και στον δήμαρχο κ.Βασίλη Θώδα στην επίθεση που εξαπέλυσε στο πρώτο σε επισκεψιμότητα site της πόλη μας. Δεν το λέμε εμείς το λένε τα επίσημα νούμερα που έχουμε αναρτήσει μέσα από αυτόν τον ιστότοπο ουκ ολίγες φορές. Και όχι μόνο τα νούμερα της «Alexa», αλλά και αυτά των «Google Analytics» που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Γιατί εμείς και μπορούμε και θέλουμε να τα δημοσιεύουμε.

Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά την χθεσινή μας μέρα (Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019)

Δείτε επίσης:

ΤΟΛΜΑΜΕ και βγάζουμε τα επίσημα στοιχεία στον «ΑΕΡΑ»! Το «ZografouNews» ξεπέρασε τις 25.000 προβολές το μήνα!!! (ΦΩΤΟ)

Σας παραθέτουμε επίσης ξανά την ανάρτησή μας για την οποία έγινε ο κακός χαμός και έπεσαν όλοι να μας… «κατασπαράξουν»:

«Μπράβοι» της νύχτας στο γραφείο του Βασίλη Θώδα! «Μας έταξες πολλά και δεν έκανες τίποτα!» – Τραμπούκισαν όποιον βρήκαν μπροστά τους! 
«Δεν τήρησες τις υποσχέσεις σου…»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «zografounews» από πηγές μέσα από τον κύκλο του Δημάρχου, άνθρωποι της νύχτας βρέθηκαν το μεσημέρι στο γραφείο του και απείλησαν θεούς και δαίμονες: «Θώδα μας έταξες πολλά και δεν έκανες τίποτα! Όλα για την ψήφο ρε; Βόλεψες τους πάντες, όλους τους δικούς σου, εκτός από εμάς. Θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα για την κοροϊδία που μας έκανες…»

Δήμαρχε ισχύουν οι πληροφορίες που έχουμε; Τι συμβαίνει;

Ίδιες πηγές λένε πως δεν είναι η πρώτη φορά που τραμπουκίζουν τον Βασίλη Θώδα από τότε που ανέλαβε. Πριν ένα μήνα περίπου είχε ξαναγίνει ακριβώς το ίδιο σε πιο ήπιους τόνους βέβαια. Προφανώς ήταν κάτι σαν προειδοποίηση. Τώρα όμως τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά απ΄ότι μας μεταφέρουν.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν εξελίξεις….

Σας παραθέτουμε και την απάντηση του Δημάρχου λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος:

Στα ψέματα θα υπάρχει απάντηση

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ζωγράφου και αναφέρει ότι: «Μπράβοι» της νύχτας βρέθηκαν το μεσημέρι στο γραφείο του και απείλησαν θεούς και δαίμονες !
Ο κ. Θώδας πέρασε από το γραφείο του το πρωί του Σαββάτου για λίγη ώρα προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και δεν συνάντησε κανέναν ούτε βέβαια απειλήθηκε από κανέναν.

Το μεσημέρι, όπως τον είδαν και πολλοί συνδημότες μας, ήταν στο κυλικείο του Δημοτικού Κοιμητηρίου και ακολούθησε φιλική συνάντηση σε καφενείο στο Γουδή, συνοδεία του Προέδρου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Λεωνίδα Κουφού, παρουσία επίσης πολλών ατόμων! Φυσικά ούτε πριν από ένα μήνα δέχθηκε επίσκεψη από …μπράβους, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, παρότι το γραφείο του είναι ανοιχτό για τον κάθε δημότη!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επικαλείται πηγές «μέσα από τον κύκλο του Δημάρχου», αλλά δεν ακολούθησε τον βασικό κανόνα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που είναι η διασταύρωση της είδησης και η τεκμηρίωση της.
Κανείς από την ιστοσελίδα δεν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Ζωγράφου για να τον ρωτήσει για το δήθεν συμβάν.
Είναι ολοφάνερο εδώ και καιρό και θα πρέπει να το γνωρίζουν και οι πολίτες του Ζωγράφου, ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος συνεχίζει τις «βρώμικες» και αήθεις επιθέσεις κατά του κ. Θώδα και της διοίκησης του Δήμου προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά συμφέροντα, παραβιάζοντας τη δημοκρατική αρχή της σωστής και τεκμηριωμένης ενημέρωσης των δημοτών.

Η προπαγάνδα και η «λάσπη» δεν πρόκειται να επηρεάσουν κατ’ ελάχιστο τον Δήμαρχο Ζωγράφου που θα συνεχίσει το έργο του μέχρι το τέλος της τετραετίας προκειμένου να κάνει αυτό που έχει υποσχεθεί, να αλλάξει την πόλη μας!
Οσον αφορά στο τέλος του κατάπτυστου άρθρου που αναφέρει ότι «Θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν εξελίξεις…», οι επόμενες εξελίξεις θα διαδραματιστούν σε άλλους χώρους, όπως επιβάλλει η νομιμότητα, η δημοκρατία και το δικαίωμα του κάθε πολίτη να αντιμετωπίζει τις συκοφαντίες!

 Η δική μας απάντηση στα δικά σας ψέματα 

Α) Μιλήσατε για «βρώμικες» και αήθεις επιθέσεις κατά του κ. Θώδα και της διοίκησης του Δήμου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε μικροκομματικά συμφέροντα, παραβιάζοντας τη δημοκρατική αρχή της σωστής και τεκμηριωμένης ενημέρωσης των δημοτών: Για ποιες ακριβώς «βρώμικες» και αήθεις επιθέσεις μιλάτε; Μπορείτε να μας παραθέσετε έστω και μια ανάρτηση του ηλεκτρονικού μας πόρταλ; Γιατί δεν θα βρείτε ούτε μία!

Μήπως μιλάτε για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά σας να ΜΗΝ μας επιτρέπετε ακόμη και τώρα να βιντεοσκοπούμε στα ΑΝΟΙΧΤΑ δημοτικά συμβούλια, όπως γίνεται σε όλους τους δήμους της χώρας;  Ποια είναι η τεκμηριωμένη ενημέρωση για εσάς; Πώς ακριβώς την ορίζετε; Ούτε τα δελτία τύπου δεν κάνετε τον κόπο να μας αποστείλετε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Παρά ταύτα εμείς είμαστε το μοναδικό site που αναρτούμε τα πάντα. Από τις εκδηλώσεις του Δήμου, τις συναντήσεις του Δημάρχου, τα δελτία που αναρτώνται στο επίσημο site του Δήμου, ότι μας στέλνει η κάθε παράταξη στο e-mail της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και επίσης δίνουμε βήμα σε όποιον θέλει να πει την άποψή του.

Δείτε επίσης:

ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου με άρωμα… δεοντολογίας! «Κατεβάστε την κάμερα είναι παράνομο! – Δείξτε μου το νόμο, τα συμβούλια είναι ανοιχτά!» (ΦΩΤΟ)

Β) Μας κατηγορήσατε ότι δεν τηρούμε τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Για ποια δεοντολογία μιλάτε; Γι αυτήν που μας έκανε μαθήματα ο κ.Καλλαρύτης;

Γ) Μας κατηγορήσατε ότι δεν επικοινωνήσαμε μαζί σας για να διασταυρώσουμε το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες μας. Πόσες φορές προσπαθήσαμε να σας εντοπίσουμε κ. Δήμαρχε και «φάγαμε πόρτα» θυμάστε; Πόσες φορές ζητήσαμε να σας πάρουμε συνέντευξη και «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»; Πόσες φορές έχουμε καλέσει στο Δήμο και δεν σας έδωσε κανείς; Πόσες φορές ζητήσαμε να μας ενημερώνετε σαν ηλεκτρονική εφημερίδα του Ζωγράφου όπως κάνετε και με τις υπόλοιπες και δεν πήραμε καμία απάντηση;

Δ) Γιατί λοιπόν έπρεπε να μην ενημερώσουμε τον Ζωγραφιώτικο λαό για τις πληροφορίες που είχαμε από τρεις διαφορετικές πηγές για τον εν λόγω περιστατικό; Εμείς μεταφέραμε τις πληροφορίες και σας ρωτήσαμε: «Κύριε Θώδα τι συμβαίνει; Ισχύουν όλα αυτά;»

Ε) Για ποια συκοφαντία προς το πρόσωπό σας μιλάτε; Εσάς αποκαλέσαμε τραμπούκο και «μπράβο» της νύχτας; Για ποια προπαγάνδα και λάσπη μιλάτε; Θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο site μας να δείτε πόσες φορές έχουμε αναδείξει ότι συνάντηση είχατε ή ότι έχετε πει από τότε που αναλάβατε Δήμαρχος;

Και για να τελειώνουμε:

Μας ενημερώσατε μέσα από την απάντησή σας ότι οι επόμενες εξελίξεις θα διαδραματιστούν σε άλλους χώρους, όπως επιβάλλει η νομιμότητα, η δημοκρατία και το δικαίωμα του κάθε πολίτη να αντιμετωπίζει τις συκοφαντίες! Σε αυτό έχουμε μόνο ένα πράγμα να απαντήσουμε αφού θέλετε να μας σύρετε στα δικαστήρια: «Θα είμαστε εκεί!»

Με εκτίμηση

Η δημοσιογραφική ομάδα του «ZografouNews»

Υ.Γ1: Όσον αφορά τώρα για το ότι δεν γράψαμε τον τόπο, την ώρα, τον λόγο, τα ονόματα κτλ. (όπως μας κατηγόρησαν κάποιοι)  έχουμε να απαντήσουμε ότι στα τρία πρώτα ήμασταν σαφέστατοι. Τα ονόματα των «μπράβων» τα αφήνουμε σε άλλους…

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.