Μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον Ποσειδώνα Ιλισίων! (ΦΩΤΟ)

Μετά την ημερίδα για την εκμάθηση της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο,ο Ποσειδώνας Ιλισίων έφερε τους κολυμβητές, τις κολυμβήτριες, αλλά και τους αθλητές του τμήματος γυμναστικής κοντά στην εμπειρία των Πρώτων Βοηθειών και της Διάσωσης.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα Γυμναστικής του Ομίλου, σε συνεργασία με την «Give Life» www.givelife.gr πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα εκμάθησης πρώτων βοηθειών και διάσωσης.

Περισσότεροι από τα 200 αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του ΚΟΠΙ πήραν μέρος και έμαθαν βασικούς κανόνες όπως: Να καλούν για άμεση κι αποτελεσματική βοήθεια. Ποιο είναι το παγκόσμιο σήμα βοήθειας με τα χέρια. Να καλούν τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112, σε περίπτωση σοβαρού κινδύνου. Την ασφάλεια του χώρου. Το άνοιγμα αεραγωγών, σε μη τραυματικό ασθενή. Τον έλεγχο της αναπνοής. Τη θέση ανάνηψης. Την αναγνώριση της καρδιακής ανακοπής και άλλες χρήσιμες συμβουλές και αντιδράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.