Δήμος Ζωγράφου: Συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή!

Σας προσκαλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση (22η) της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχείο την ΤΕΤΑΡΤΗ  6  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και  ώρα   13:00  με:

ΘΕΜΑΤΑ     ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ     ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.   Επικύρωση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινών αναδόχων και κατακύρωση του αποτελέσματος του Ηλεκτρονικού Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού για την: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ».

2.   Έγκριση πρακτικού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου διενέργειας Συνοπτικού Διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΕΡΑΝΟΥ ΕΠΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ».

3.   Έγκριση Πρακτικού (1ο) Διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ».

4.   Κατάρτιση όρων διαγωνισμού, έγκριση μελέτης – τεχνικών προδιαγραφών και σύνταξη διακήρυξης, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ» για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Ζωγράφου.

5.   Κατάργηση δίκης και παραίτηση από ασκηθέντα ένδικα μέσα.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΘΩΔΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.