Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής – Δείτε τα θέματα ημερήσια διάταξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σας προσκαλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση (9η) της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο  Δημαρχείο  την    ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2019 και   ώρα  14:00     με:     

ΘΕΜΑΤΑ     ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ     ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Κυκλοφοριακή Ρύθμιση επί της οδού 34ου Συντάγματος έμπροσθεν Παιδικού Σταθμού.»

2.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Κυκλοφοριακή ρύθμιση επί των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ιοκάστης έμπροσθεν Νηπιαγωγείου.»

3.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Ρύθμιση στάθμευσης στην οδό Ολόρου»

4.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Παραχώρηση αναπηρικής θέσης στάθμευσης επί της οδού Παπάγου 147».

5.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Παραχώρηση αναπηρικής θέσης στάθμευσης επί της οδού Γάζης 2».

6.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος μορφής Π επί του πεζοδρομίου της οδού Αγ. Νικολάου 46, για λόγους αποτροπής της παράνομης στάθμευσης που εμποδίζει την είσοδο – έξοδο στους χώρους στάθμευσης της πολυκατοικίας».

7.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων μορφής Π επί του πεζοδρομίου των ζυγών νούμερων της οδού Ελ. Βενιζέλου μεταξύ των οδών Χρυσίππου και Γ. Παπανδρέου, για την προστασία των μετρητών ύδρευσης των παρόδιων ακινήτων»

8.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων μορφής Π επί του πεζοδρομίου της οδού Γκανογιάννη 36 (μεταξύ των οδών Αγήνορος και Ηφαιστίωνος), για λόγους ασφάλειας των πεζών από τα διερχόμενα λεωφορεία του ΟΑΣΑ».

9.      Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος μορφής Π επί του πεζοδρομίου της οδού Καββαθά 10 – 12, για λόγους αποτροπής της παράνομης στάθμευσης που εμποδίζει την είσοδο – έξοδο στους χώρους στάθμευσης της πολυκατοικίας».

10.  Έκφραση γνώμης που αφορά σε «Τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων μορφής Π επί του πεζοδρομίου της οδού Σχηματαρίου 7 – 9, για λόγους ασφάλειας των διερχόμενων πεζών».

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.