Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Κάνει κακό στους πολίτες και στο θρησκευτικό συναίσθημα! Πρέπει να βρούμε έναν άλλον τρόπο…»

Συγκρότηση Επιτροπής για τη διεξαγωγή της Θρησκευτικής Εμποροπανήγυρις  του Αγίου Γερασίμου έτους 2019 και καθορισμός ειδών πώλησης σε αυτές.

Δείτε τι δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά»,Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο όταν τέθηκε το θέμα: 

«Είμαι εντελώς κατά αυτού του παράλογου θεάματος και λειτουργίας που έχουμε υιοθετήσει στη χώρα μας, που αντί να τιμούμε τον Άγιο Γεράσιμο ευλογήμενο – εγώ που είμαι ορθόδοξος χριστιανός και πάω και ασκώ τα χριστιανικά μου καθήκοντα – κάνουμε ένα πανηγύρι που καταλαμβάνει, βρωμίζει, επηρεάζει τη λειτουργία της πόλη μας που όσο και να βάλει πλάτη ο κ.Πίτσιος, θα σας πω ότι κάνει κακό στην πόλη, κάνει κακό στους πολίτες, κάνει κακό στο θρησκευτικό συναίσθημα όποιου θρησκεύεται και σε όποιον πολιτεύεται και βούλεται, καλή ώρα σαν και εμάς, νομίζω πρέπει να τον επηρεάζει.

Όπως έλεγα και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο να ικανοποιούμε την παράδοση. Αυτού του είδους η παράδοση όμως κυρία Πρόεδρε προσβάλλει για μένα και το σήμερα και το χθες και το αύριο. Εγώ είμαι κατά των πανηγυριών!»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.