ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΠΕΣ Καραβίδα σε Βούρτση και Μπότου στο δημοτικό συμβούλιο! ΔΕΙΤΕ τι έγινε!

Ένταση δημιουργήθηκε κάποια στιγμή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μεταξύ του κ.Καραβίδα από την Λαική Συσπείρωση, και τους κ.Βούρτση και κ.Μπότου.

Κάποια στιγμή και ενώ είχε το λόγο ο κ.Καραβίδας, ο κ. Βούρτσης πετάχτηκε και τον διέκοψε για να πάρει την εξής απάντηση: 

«Έχει το λόγο η κ.Μπότου για να με διακόψει κ.Βούρτση. Εσείς παρά είστε κινητικός σήμερα λες και βρίσκεστε σε πάνελ»

Σε άλλο χρονικό σημείο και ενώ ο κ.Καραβίδας μιλούσε για τους εργαζόμενους κοινωφελούς εργασίας, η κ.Μπότου – η οποία κάποια στιγμή αυτοχαρακτηρίστηκε και γλυκιά – τον διέκοψε λέγοντάς του ότι είναι εκτός θέματος για να πάρει την εξής απάντηση αυτή τη φορά:

«Κάθε φορά που θα μιλάω θα με αφήνετε να ολοκληρώνω. Δεν θα παρεμβαίνετε και δεν έχετε καμία τέτοια αρμοδιότητα.  Είσαστε αγενής. Το έχετε κάνει τρεις φορές»

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση η κ.Μπότου διέκοψε τον κ. Βούρτση αφού όμως πρώτα τον άφησε να τοποθετηθεί, κάτι που δεν συνέβη με τον κ.Καραβίδα!

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά  δίνουμε και παίρνουμε το λόγο στα δημοτικά συμβούλια βλέπετε… 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.