Στο 5ο Δημοτικό σχολείο Ζωγράφου ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιάννης Κωστάκης! Μαζί του και ο Κωστής Παπαναστασόπουλος! (φωτο)

Ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, παγκόσμιος πρωταθλητής και κορυφαίος αθλητής για το 2013, Γιάννης Κωστάκης επισκέφθηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, μετά από πρωτοβουλία των δασκάλων και του διευθυντή του σχολείου, Νίκο Δημητρίου.  Το παρών έδωσε και ο Κωστής Παπαναστασόπουλος. 

Ο Γιάννης Κωστάκης ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές για τα μυστικά του αθλήματος και παρέδωσε μάθημα ζωής λέγοντας ότι «μετέτρεψα το αρνητικό σε θετικό με την δύναμη της θέλησης»!

Στο τέλος της εκδήλωσης οι μαθητές προσέφεραν λουλούδια στον αθλητή δίνοντας την ευχή να πάρει το χρυσό στο Τόκυο το 2020!

«Όλα γίνονται με στόχο τη δημιουργία των πολιτών μιας καλύτερης αυριανής κοινωνίας με αξίες.

Φύγαμε όλοι «γεμάτοι» με υπομονή, επιμονή και θάρρος! Γιάννη, σε ευχαριστούμε πολύ!» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.