Μεγάλη η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ζωγράφου!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο Δήμος Ζωγράφου στην Πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια) σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Ζωγράφου απέδειξαν με τη συμμετοχή τους ότι η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εποχή που διανύουμε.

Το κεντρικό μήνυμα «Δώσε λίγο από τον χρόνο σου και σώσε μία ζωή», έγινε πράξη και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος που διαθέτει ο Δήμος στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την κάλυψη αναγκών των συμπολιτών μας.

Τονίζοντας την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά αγάπης με αυτήν την πράξη ανθρωπιάς. Αποτελούν καθημερινά πρότυπα, δίνοντας το παράδειγμα και δείχνοντας ότι αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο μας, μπορούμε να χαρίσουμε ζωή σε συνανθρώπους μας. Ο  Δήμος Ζωγράφου θα ενισχύσει τις πρωτοβουλίες του σε αυτόν τον τομέα και θα προωθήσει με μεγαλύτερη ένταση τη συγκεκριμένη δράση, ώστε η συμμετοχή να αυξάνεται διαρκώς μέχρι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι δημότες. Θα ικανοποιήσουμε άμεσα και το αίτημα των υπευθύνων να εξευρεθεί αίθουσα που θα μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερους εθελοντές αιμοδότες ταυτόχρονα, ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα επιπλέον κρεβάτια πέραν των τριών που διαθέτει η κινητή μονάδα. Να γίνουμε όλοι εθελοντές αιμοδότες. Όσοι περισσότεροι εθελοντές αιμοδότες , τόσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας θα σώζονται.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.