ΤΟΛΜΑΜΕ και βγάζουμε τα επίσημα στοιχεία στον «ΑΕΡΑ»! Το «ZografouNews» ξεπέρασε τις 25.000 προβολές το μήνα!!! (ΦΩΤΟ)

Γράφει η Μπέττυ Γιάννα 

Σύμφωνα με τα «Google Analytics», αυτά που εμπιστεύονται και ζητάνε να δούνε πλέον όλοι οι διαφημιστές, το «zografounews» είναι και με αποδείξεις το αγαπημένο διαδικτυακό μέσο της πόλης μας. Λίγα εώς ελάχιστα είναι τα τοπικά μέσα κάθε δήμου που τολμούν να βγάλουν στον «αέρα» τα επίσημα στοιχεία τους. Εμείς το κάνουμε!

Δείτε τα επίσημα στοιχεία από τα «Google Analytics» για τον Σεπτέμβριο:

Ξεπεράσαμε τις 25.000 προβολές το μήνα και τους 8.000 χρήστες! Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τα δικά σας θέματα, καταγγελίες και φωτογραφίες προς δημοσίευση! Μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η φώνη σας μπορεί και πρέπει να εισακουστεί.

«Δημοσιογραφία θα πει να δημοσιεύεις όσα ενοχλούν τους άλλους και δεν θέλουν να μαθευτούν. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις»….

Άλλωστε για όσους δεν το ξέρουν ή δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, η αποκατάσταση της δημοκρατίας μετράει αισίως 45 χρόνια!

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι η  Ελλάδα είναι από τις χώρες όπου το 94% ενημερώνεται μέσω Διαδικτύου και το 71% από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η δημοσιογραφική ομάδα του «ΖografouΝews» σας ευχαριστεί από καρδιάς!

Το ταξίδι συνεχίζεται! 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.