Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Ένα «ευχαριστώ» από τους Προσκόπους! Θα τιμηθεί και ο Δήμος Ζωγράφου για την προσφορά του… (ΦΩΤΟ)

Πριν από ένα χρόνο στο Μάτι Αττικής, την περιοχή που καταστράφηκε από την φονική πυρκαγιά, είχαν την κατασκήνωσή τους Πρόσκοποι από του Ζωγράφου, τον Καρέα και τη Γλυφάδα.

Χάρη στην καλή τύχη, στη ψυχραιμία και τη γενναιότητα των ενήλικων εθελοντών προσκόπων, κανένας κατασκηνωτής δεν κινδύνεψε, παρ’ ότι ο κατασκηνωτικός χώρος κάηκε ολοσχερώς, μιας και τον εκκένωσαν εγκαίρως και με ασφάλεια.

Αυτούς τους εθελοντές θα τιμήσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο Αριστοτέλης του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μαζί θα τιμηθούν και οι Δήμοι Αθηναίων, Ζωγράφου, Βύρωνα και Γλυφάδας για την προσφορά τους στους προσκόπους κατά τη διάρκεια της καταστροφής και στην αποκατάσταση των ζημιών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Πρόσκοποι Νότιας Αττικής

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.