ΚΛΕΙΣΤΟ για λόγους ασφαλείας το ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ! (ΦΩΤΟ)

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου ανακοινώνει ότι το Ιλίσιο Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου λόγω εργασιών στην εγκατάσταση του φυσικού αερίου.
Οι συγκεκριμένες εργασίες κρίθηκαν επιβεβλημένες, κατόπιν ελέγχου που έγινε από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής,  ώστε να διαφυλαχθούν, η ασφάλεια όσων εισέρχονται στο χώρο του κολυμβητηρίου καθώς και η ομαλή λειτουργία της πισίνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ηδη έχουν ειδοποιηθεί τα σωματεία που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων να μην προγραμματίσουν δραστηριότητες αυτό το διήμερο, ώστε μετά το τέλος των εργασιών, η πισίνα να παραδοθεί προς χρήση με πλήρη τήρηση των κανόνων ασφαλειασ.
Προτεραιότητα της νέας διοίκησης του ΝΠΔΔ είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου να λειτουργούν, αφού πρώτα διασφαλιστούν η σωματική ακεραιότητα και η υγεία των αθλητών, των αθλητριών και των επισκεπτών.

ΑΥΤΟΨΙΑ στις ΕΡΓΑΣΙΕΣ 

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Δήμο Μπουλούκο μετέβη το πρωϊ στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο προκειμένου να ενημερωθεί  και να ελέγξει προσωπικά τις εργασίες που γίνονται στην εγκατάσταση του φυσικού αερίου.

Οι εργασίες κρίθηκαν επιβεβλημένες και άμεσες καθώς αφορούν στην τοποθέτηση βαλβίδων εκτόνωσης ώστε να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Ιλίσιο Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό Πέμπτη  και Παρασκευή 26 και 27 Σεπτεμβρίου ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να ελεγχθεί η ασφαλής λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Όπως διαβεβαίωσε τον κ. Γιαννακόπουλο ο εργολήπτης, το Ιλίσιο Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει κανονικά το Σάββατο το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.