Βασίλης Θώδας: «Θα κάνουμε το καθήκον μας…» (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλη Θώδας, ο οποίος παρέστη στην τελετή αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, απηύθυνε χαιρετισμό στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ευχόμενος καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων.

« Αγαπητά παιδιά, αξιότιμοι γονείς, σεβαστοί δάσκαλοι και καθηγητές,

Με την ευλογία της Εκκλησίας μας, με αισιοδοξία και με ελπιδοφόρα σχέδια για το μέλλον υποδεχόμαστε σήμερα μαζί τη νέα σχολική χρονιά.

Η πρώτη ημέρα στο σχολείο πάντα σηματοδοτεί την έναρξη μία νέας πορείας, το άνοιγμα σε νέους ορίζοντες, την ανανέωση των ονείρων που έχουν τα παιδιά μας για τον εαυτό τους, οι γονείς για τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί για το έργο τους και την αποστολή τους.

Ευχή όλων μας και προσδοκία μας είναι η νέα αυτή χρονιά να είναι δημιουργική και επιτυχημένη. Ο Δήμος Ζωγράφου  θα πράξει σε κάθε επίπεδο το καθήκον του και θα κάνει αυτά που πρέπει για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες που θα συμβάλουν στην ευόδωση των στόχων.

Εμείς, ως νέα Δημοτική Αρχή,  σας υποσχόμαστε πως σε συνεργασία με τους δασκάλους και τους γονείς θα δίνουμε  λύσεις σε όσα προβλήματα ανακύπτουν κατά τη διάρκεια του έτους και θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας.

Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα τα πρωτάκια μας σε όλα τα σχολεία, που αποτελούν μια πραγματική κυψέλη μέλλοντος, αγάπης και δημιουργίας.

Εύχομαι στους μαθητές μας Καλή Πρόοδο και Καλή Σχολική Χρονιά! »

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.