Σύμπραξη Παρατάξεων στο Δήμο Ζωγράφου: Ποιοι πάνε χέρι-χέρι με τον Βασίλη Θώδα και συμμετέχουν στην εξουσία των επικεφαλής!

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

«ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ», «ΕΔΩ ΖΩ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Στη κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Παρατάξεων ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΕΔΩ ΖΩ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 και η οποία συγκλήθηκε μετά από πρόσκληση των επικεφαλής των ανωτέρω Δημοτικών Παρατάξεων.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ και εκλεχθείς Δήμαρχος, Βασίλειος Θώδας διαπίστωσε ότι από τα 9 μέλη της Δημοτικής Παράταξης ήταν άπαντες παρόντες εκτός του Πίτσιου Κωνσταντίνου ο οποίος έλειπε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΕΔΩ ΖΩ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, Αγησίλαος Παπακωνσταντίνου διαπίστωσε ότι από τα 3 μέλη της Δημοτικής Παράταξης ήταν άπαντες παρόντες εκτός του Γρίβα Γεώργιου.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, Γεώργιος Γιαννακόπουλος διαπίστωσε ότι από τα 2 μέλη της Δημοτικής Παράταξης ήταν άπαντες παρόντες

Από την κατάθεση του πρακτικού, οι συμπράττουσες παρατάξεις λογίζονται ενιαία δημοτική ομάδα, η οποία υπεισέρχεται σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των συμπραττουσών παρατάξεων και λογίζεται ως η παράταξη με την οποία εξελέγη ο δήμαρχος, για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων.

Ο Δήμαρχος Βασίλειος Θώδας κάλεσε, στη συνέχεια, τα μέλη των προαναφερόμενων Δημοτικών Παρατάξεων να προβούν σε ψηφοφορία για την έγκριση του παρόντος πρακτικού σύμπραξης από την τουλάχιστον απόλυτη πλειοψηφία των μελών κάθε παράταξης.

Ακολούθησε η ψηφοφορία τα αποτελέσματα της οποίας έχουν ως εξής: Παρόντες: Δώδεκα (12) Δημοτικοί Σύμβουλοι, Απόντες: Δύο (2) Δημοτικοί Σύμβουλοι ,Υπέρ της Σύμπραξης: 12. Κατά της Σύμπραξης: 0

Μετά την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας,

                                                       ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ

Η σύμπραξη των παρατάξεων ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, ΕΔΩ ΖΩ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφο, σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 7 του άρθρου 66 του Ν.3852/2010, όπως ισχύει.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Σε ποιον υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ έκαναν ΠΡΟΤΑΣΗ για ΘΕΣΗ και τους… ΕΚΛΕΙΣΕ την ΠΟΡΤΑ!

Έγινε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο με νέο Δήμαρχο τον Βασίλη Θώδα! Το «ZografouNews» ήταν εκεί! (φωτο&βιντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.