«Θα σε γ@…σω ρε μ@λ@κ@!» ΧΑΜΟΣ έξω από καφενείο στην Γ.Παπανδρέου! ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ με αστυνομικό της κρατικής ασφάλειας που έβριζε και απειλούσε επιχειρηματία! Τον μάζεψε το περιπολικό! 

Ο κακός χαμός έγινε την Κυριακή το ξημέρωμα έξω από γνωστό καφενείο στην Γ.Παπανδρέου όταν αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας υπό την επήρρεια αλκοόλ την «έπεσε» σε επιχειρηματία της περιοχής βρίζοντάς τον και απειλώντας τον ότι θα τον γ@..σει.

Και ο αστυνομικός και ο επιχειρηματίας ήταν πελάτες στο καφενείο και καθόντουσαν διαφορετικά όταν ο μεθυσμένος αστυνομικός τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει χωρίς σταματημό. Ο λόγος; Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει, ούτε καν οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και τον μετέφεραν στο Τμήμα Ζωγράφου με το περιπολικό, αφού δεν γινόταν να λήξει ήρεμα το συμβάν.

Ο εν λόγω αστυνομικός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο συγκεκριμένο καφενείο και στους πελάτες του. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται περιπολικό για να τον μαζέψει.  Τον πολίτη θα τον προστατέψει κανείς; Γιατί αν πρέπει να φυλαγόμαστε και από τα όργανα της τάξης τότε δεν υπάρχει καμία σωτηρία σαν χώρα.

Ο σώζων ευατόν σωθείτο… 

(Στη φωτογραφία βλέπετε τον αστυνομικό της κρατικής με γάντια στα χέρια. Στο αριστερό κρατάει τη ζώνη του που την είχε βγάλει για να επιτεθεί στον επιχειρηματία. Αριστερά κάποιος πελάτης του καφενείου που άκουσε τον χαμό και βγήκε έξω να τον συνετίσει αλλά μάταια…)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.