“ZografouNews”: η ΠΡΩΤΗ σε ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ηλεκτρονική εφημερίδα για τον Δήμο Ζωγράφου! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! (φωτο)

Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά ,που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν. Oτιδήποτε άλλο, είναι δημόσιες σχέσεις!

Το ενημερωτικό πόρταλ «ZografouNews.gr» έχει αποδείξει πάνω από δύο χρόνια ότι είναι «μποστάρης» στα καλώς και τα κακώς κείμενα της τοπικής κοινωνίας για το καλό της πόλης μας.

 Το «ΖografouΝews.gr» χάρη στην δική σας βοήθεια και προτίμηση κατάφερε να βρίσκεται πρώτο σε επισκεψιμότητα  από όλα τα  τοπικά μέσα της πόλης μας. Μια γρήγορη ματιά στον αξιόπιστο μετρητή της «Alexa» μπορεί να σας πείσει.

Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο το «ZografouNews.gr»  αυτή τη στιγμή, – γιατί ανεβαίνουμε συνεχώς μέρα με τη μέρα-  εν συγκρίσει με άλλα τοπικά μέσα που ορισμένα μάλιστα βρίσκονται ακόμη και στο «no data».  Περάσαμε σε επισκεψιμότητα μέχρι και το site του Δημαρχείου!!! 

Γι αυτό και εμείς αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την ήδη επιτυχημένη προσπάθεια με περισσότερους επαγγελματίες και καταξιωμένους δημοσιογράφους που θα  φροντίζουν για την δική σας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο.

Χωρίς όμως τη δική σας βοήθεια δεν γίνεται τίποτα.  Τη συμμετοχή σου Δημότη. Την παρουσία σου και την ευαισθησία σου για το κοινό καλό, για το καλό του Δήμου μας.

Μια φωτογραφία, ένα άρθρο, μια πληροφορία για τυχόν έρευνα, μια καταγγελία μπορεί να είναι αρκετή για να λυθεί ένα πρόβλημα. Στείλτε μας ότι σας φαίνεται περίεργο, ότι είδατε στο δρόμο και δεν σας άρεσε, ότι σας φάνηκε υπέροχο, ότι θέλετε να αλλάξει, ότι θέλετε να καταγγείλετε στο e-mail του site: info@zografounews.gr όσο και στην σελίδα μας στο facebook: ZografouNews.gr

Η δημοσιογραφική ομάδα του «ZografouNews.gr» θα βλέπει καθημερινά όλα τα e-mail που έρχονται στα ηλεκτρονικά «συρτάρια» της διαδικτυακής εφημερίδας μας και θα φροντίζει τόσο για την έρευνα αυτών,  όσο και για τη δημοσιοποίησή τους.

Και να θυμάστε:

Η δυναμική του διαδικτύου σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που οι περισσότεροι νομίζουν. Μέσα στους ιστότοπους μπορεί κανείς να απολαύσει το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής, την ελευθερία, από όλες της πλευρές της. Από την ανεξέλεγκτη διακίνηση ιδεών, χωρίς κανένα ίχνος λογοκρισίας, μέχρι και τη διεκδίκηση κάθε δικαιώματος τόσο στη γνώση όσο και στην αγορά.

Το ενημερωτικό τοπικό πόρταλ «ZografouNews.gr» μεγαλώνει «επικίνδυνα». Και αυτό χάρη σε όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε δίπλα μας φίλοι συνδημότες.  Ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι για το καλό της πόλης μας αλλά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Να μην ξεχάσουμε φυσικά να ευχηθούμε καλή επιτυχία  στη νέα διοίκηση και στο δήμαρχο τον κ.Θώδα.

«Σε άλλα θα είμαστε δίπλα και σε άλλα απέναντι». Ένα είναι σίγουρο όμως. Ότι θα είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας για να προσφέρουμε ότι μπορούμε για το καλό της πόλης μας.  Και αυτό, γιατί η δύναμή μας, είσαστε εσείς…

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Η δημοσιογραφική ομάδα του «ZografouNews.gr»

Παραθέτουμε την εικόνα από την ΑΛΕΞΑ – Ιδού η απόδειξη! 


Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.