Η Τίνα Καφατσάκη για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Μήνυμα Δημάρχου Ζωγράφου Τίνας Καφατσάκη για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Ζωγράφου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δικαιώνοντας τους κόπους, τις προσδοκίες και τα όνειρα πολλών ετών.

Εύχομαι η ορμή της σημερινής επιτυχίας να σας οπλίσει με δύναμη, αποφασιστικότητα και επιμονή ώστε να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις του νέου κύκλου που ξεκινά στη ζωή σας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις οικογένειές σας που στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια για να επιτευχθούν οι στόχοι σας και βέβαια σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας που κάθε σχολική χρονιά σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια και στηρίζει τον αγώνα σας.

Θέλω ακόμη να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους και όλες που προσπαθήσατε, χωρίς όμως να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας σας δεν θα πρέπει να σταματήσει εδώ, καθώς η επιτυχία στη ζωή έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις μπροστά σας για να κατακτήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

Θα ήθελα να απευθυνθώ επίσης στις μαθήτριες και στους μαθητές που το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους δεν ήταν το επιθυμητό.

Δεν είναι αυτή η μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, καθώς στη ζωή θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κατακτήσετε τη γνώση και την εξειδίκευση. Η απόκτηση της γνώσης εξάλλου είναι μια συνεχής προσπάθεια.

Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή πρόοδο, πολλές επιτυχίες και κάθε προσωπική ευτυχία! Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις γνώσεις, τις ιδέες σας και την προσφορά σας!

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΤΙΝΑ ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.