Αγανακτισμένοι Δημότες καταγγέλουν στο «Zografounews»: «Δεν αντέχουμε άλλο! Κάντε κάτι!» (φωτο)

«Αυτό το πράγμα που γίνεται καλοκαιριάτικα στην περιοχή του Ζωγράφου είναι το λιγότερο εξωφρενικό. Έχουν σπάσει τα νεύρα μας. Κάθε Δευτέρα γίνεται λαϊκή αγορά στην οδό Ιωάννη Θεολόγου.

Εδώ και ένα μήνα λοιπόν δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο – ξέμεινε ο δήμος ή δεν τον ενδιαφέρει πλέον γιατι θα παραδώσουν τις καρέκλες – δεν περνάνε οι βούρτσες που καθάριζαν, με αποτέλεσμα να μυρίζει πολύ έντονα και να μαζεύονται κουνούπια. Δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να γίνεται στην καρδιά του καλοκαιριού.

Μόνο σκουπιδιάρες και οδοκαθαριστές περνάνε, που αργούνε πολύ να τελειώσουν και να φύγουν. Οι οδοκαθαριστές τελειώνουν γύρω στις 16.30 και η σκουπιδιάρα περνάει στις 17.00! (14-14.30 ωρες λειτουργίας). Πάνω από δύο ώρες σχεδόν, με αποτελέσμα συν τοις άλλοις να ταλαιπωρούμαστε και με την οδήγηση, το πάρκινγκ αλλά και την ξεκούρασή μας μεσημεριάτικα. Καθόλου ώρες κοινής ησυχίας. Δεν αντέχουμε άλλο!!!

Ελπίζουμε ο καινούριος δήμαρχος να κάνει κάτι να λυθεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα μήνα γιατί πάνω απ όλα προέχει των δημοτών και η εξυπηρέτησή τους» καταγγέλουν στο «zografounews» και στη δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα αγανακτισμένοι δημότες. Μετά από σχετικό ρεπορτάζ που πραγματοποιήσαμε στο σημείο, διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι την ορθότητα των καταγγελιών.

ΣΧΟΛΙΟ: Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα και όχι να περιμένουμε τη νέα διοίκηση. Για ευνόητους φυσικά λόγους. Κυρία Καφατσάκη πρέπει να επιληφθείτε επί του θέματος.  Και επί τη ευκαιρία να σας ευχηθούμε «Χρόνια Πολλά και να τα εκατοστήσετε» αφού τυγχάνει σήμερα να έχετε και τα γενέθλιά σας.  «Χρόνια πολλά» και λύστε άμεσα το πρόβλημα! 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.