Η απάντηση του Δήμου Ζωγράφου για το θέμα στο Πάρκο Γουδή

Η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη σε σχόλιο της στην ανάρτηση του θέματος από τη Zografounews για το Πάρκο Γουδή και την εκτός ελέγχου κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εκεί από παραβατικές ομάδες που παρενοχλούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, δίνει τη δική της απάντηση για τις ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ειδικότερα η κ. Καφατσάκη επισημαίνει στο σχόλιο της που απευθύνεται προσωπικά προς τον εκδότη της Zografounews Μιχάλη Γουδέλη τα εξής:

“Αν ρωτούσατε στο Δήμο τι έχει κάνει για το θέμα θα είχατε πληροφορηθεί και θα πληροφορούσατε και τους αναγνώστες σας ότι : Ο Δήμος Ζωγράφου καθώς διαθέτει μόνο 1 δημοτικό αστυνομικό και προφανώς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του το πρόβλημα αυτό. Απευθύνθηκε τηλεφωνικώς (πολλές φορές) και εγγράφως τόσο στην Αστυνομία (2 φορές) όσο και στην Πυροσβεστική (κίνδυνος από τις γκαζιέρες) για να το επιλύσουν. Τα σχετικά έγγραφα στη διάθεσή σας”.

Δείτε την απάντηση της Δημάρχου Ζωγράφου:

Επίσης ως προς τις αναρτήσεις της κ. Καφατσάκη αλλά και του προέδρου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ κ. Στέφανου Γιούργα ότι δεν αλλάξαμε έγκαιρα το άρθρο μας ώστε να προσθέσουμε τις ενέργειες του Δήμου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας και τους ίδιους ότι η ιστοσελίδα μας είναι τοπικού χαρακτήρα και οι δημοσιογράφοι της δεν εργάζονται επί 24ωρου βάσεως. Η απάντηση του Δήμου Ζωγράφου ήταν το πρώτο θέμα που δημοσίευσε το site της Zografounews σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Καφατσάκη:

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γιούργα:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.