Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πάρκο Γουδή – Παρενοχλούν παιδιά και κλέβουν περίπτερα

Άφαντη η Δημοτική Αρχή… σαν να έχει ήδη παραδώσει τη διοίκηση του Δήμου

Εκτός κάθε ελέγχου έχει ξεφύγει η κατάσταση στο Πάρκο Γουδή, με παραβατικές ομάδες Ρομά να έχουν κατακλύσει και να έχουν κάνει κατάληψη στο χώρου του Ρυθμού, παρενοχλώντας παιδιά, κλέβοντας περίπτερα και δημιουργώντας μια ασφυκτική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.

Η Δημοτική Αρχή Καφατσάκη δυστυχώς “λάμπει” διά της απουσίας της, αφού δεν περιφρουρεί τους χώρους του Πάρκου, δεν κινητοποιεί τις αστυνομικές αρχές (Που αναμφίβολα έχουν κι αυτές τις ευθύνες τους για τη διαμορφωθείσα κατάσταση) και γενικά συμπεριφέρεται σαν να έχει ήδη παραδώσει τη διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου, ενώ κάτι τέτοιο θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι κάτοικοι στο Γουδή καταγγέλλουν ότι έχουν “εισβάλλει” στην γειτονιά τους ομάδες με παραβατική συμπεριφορά αρπάζουν τα παιχνίδια και τα ποδήλατα των παιδιών και τα βρίζουν με ακατονόμαστες εκφράσεις.

Παράλληλα οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι αφοδεύουν μέσα στο πάρκο, δημιουργούν απίστευτη φασαρία και κλέβουν περίπτερα και μικρά καταστήματα στην περιοχή.

Όπως λένε μάλιστα φοβούνται τα χειρότερα σε περίπτωση που κάποιος κάτοικος ή γονιός αντιδράσει και αμυνθεί στις επιθέσεις που δέχονται η περιουσία και η οικογένεια του.

Είναι σαφές πως οι συγκεκριμένες ομάδες των ανθρώπων που έχουν εισβάλλει στο χώρο του Ρυθμού, δεν αποτελούν ούτε την πλειοψηφία, ούτε η <strong>συμπεριφορά</strong> τους μπορεί να χαρακτηρίσει το σύνολο των Ρομά που ζουν στην Ελλάδα.

Όπως για κάθε ομάδα ανθρώπων με παραβατική συμπεριφορά θα πρέπει πάντα να επεμβαίνουν άμεσα οι αρχές, έτσι θα πρέπει να γίνει και τώρα.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ελπίζουμε τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και η Ελληνική Αστυνομία να παρέμβουν, άμεσα για να αποκαταστήσουν την τάξη, και να επαναφέρουν την ηρεμία σε μια γειτονιά που βρίσκεται μια “ανάσα” από την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Η Zografounews.gr θα παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επιστρέψει με νέο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.