Σύνδεσμος Παλαιών Ζωγραφιωτών: Με μια μεγάλη γιορτή υποδέχεται το καλοκαίρι

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδια, κέφι, άφθονο κρασί και φαγητό

Με μια υπέροχη γιορτή υποδέχεται το καλοκαίρι ο Σύνδεσμος Παλαιών Ζωγραφιωτών, αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, στις 20:30, στον υπαίθριο χώρο του Συνδέσμου (Βίλα Παυλίνα).

Ο ιστορικός Σύνδεσμος της πόλης μας, κλείνει μια ακόμη παραγωγική και εποικοδομητική σεζόν με μια όμορφη γιορτινή βραδιά, που τείνει να γίνει θεσμός, όπου την παράσταση αναμένεται να “κλέψει” και πάλι η περίφημη χορωδία του Συνδέσμου.

Η ζωντανή μουσική και τα μελωδικά τραγούδια θα συνοδεύουν τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου, σε μια γιορτή που θα υπάρχει πλούσιο μενού για το φαγητό, άφθονο κρασί, αναψυκτικά, και στο τέλος θα σερβιριστεί παγωτό ή γλυκό.

 

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτρης Μπίτσικας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη των Παλαιών Ζωγραφιωτών, καλούν όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το “παρών” σε αυτή την όμορφη, εορταστική βραδιά, για να κλείσουν όμορφα τη σεζόν που “φεύγει” και να υποδεχθούν το καλοκαίρι που “έρχεται”!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.