Νέες μεγάλες επεκτάσεις φυσικού αερίου ξεκινούν τον Μάρτιο στο Δήμο Ζωγράφου

Νέες μεγάλες επεκτάσεις φυσικού αερίου ξεκινούν τον Μάρτιο στο Δήμο Ζωγράφου.

Μετά από συνάντηση που είχε η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Κικάκης, με στελέχη της εταιρείας διανομής αερίου Αττικής, αποφασίστηκε να γίνουν μέσα στο Μάρτιο, οι επεκτάσεις που αφορούν στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, Αγ. Νικολάου, καθώς και στην περιοχή του Γουδή (Αργυροκάστρου, Γκανογιάννη, Αριστομένους, κ.λ.π.).

Το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την εγκατάσταση νέου αγωγού φυσικού αερίου, από την περιοχή του Πανεπιστημίου, γεγονός που θα επιτρέψει να γίνουν νέες επεκτάσεις και σε άλλες γειτονιές του κέντρου της πόλης (Λ. Παπάγου, Αγ. Ελένης, Γ. Ζωγράφου, Αρχιλόχου, Γ΄Ορεινής Ταξιαρχίας κ.λ.π.).

Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου να συνδέσει με φυσικό αέριο όλα τα σχολεία της πόλης, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση του κόστους και της εκπομπής ποσοτήτων CO2 στην ατμόσφαιρα. Πρόσφατα συνδέθηκαν με φυσικό αέριο το 5ο και 6ο Δημοτικό.

Η χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.