«Παράθυρο» στο Θέατρο: Αρχίζουν τα μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές - Αναλυτικά οι ώρες των μαθημάτων

Την ευκαιρία για ένα «ταξίδι» στην υποκριτική τέχνη και στο μυστήριο του Θεάτρου, δίνει  το νέο τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ζωγράφου που ξεκινά σήμερα τη λειτουργία του.

Το Θεατρικό Εργαστήρι, την ευθύνη του οποίου έχει το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου θα παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές τους να διδάσκονται Θεωρία και Πρακτική του Θεάτρου από τον καταξιωμένο ηθοποιό και θεατρολόγο, Νικόλαο Κανατά.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδυ, στο χώρο το Θεατρικού Εργαστηρίου (Ανακρέοντος 60).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν εγγραφές συμμετοχής, καθημερινά από τις  9:00 έως τις 14:00 στον 3ο όροφο (Γραφείο Πολιτισμού) και κάθε Δευτέρα από 15:00 – 16:45 στον 1ο όροφο (Εργαστήρι Ζωγραφικής).

Να σημειωθεί ότι οι πληρωμές Διδάκτρων γίνονται κάθε Τετάρτη από 10.00-20.00 στον 2ο όροφο (Λογιστήριο)

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως για το ύψος των διδάκτρων ή για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τηλεφωνικό αριθμό: 210 – 7481396.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.