Το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη

Δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου

Το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον Στάθη Ψάλτη, η κηδεία του οποίου έγινε στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τον σπουδαίο ηθοποιό.

Το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη

Πλήθος κόσμου στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Συγγενείς, συνάδελφοι και θαυμαστές του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, συγκεντρώθηκαν, για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 66 ετών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες των γιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας, δήλωσε πως τελευταία τον ταλαιπωρούσε αναπνευστική μόλυνση.

Η απώλεια του αφήνει εκτός από μεγάλη θλίψη στην πολιτιστική σκηνή της χώρας και ένα δυσαναπλήρωτο κενό που δύσκολα θα αναπληρωθεί.

«Ο Στάθης Ψάλτης ήταν άνθρωπος με ψυχούλα ατελείωτη», είπε η Μάρθα Καραγιάννη, ενώ ερωτηθείσα για ποια στιγμή θυμάται πιο έντονα μαζί του, είπε πως είναι πάρα πολλές.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος με μια τεράστια γκάμα που μπορούσε να παίξει τα πάντα με άριστο τρόπο», είπε η Κατερίνα Γιουλάκη, η οποία συντετριμμένη δήλωσε πως θα της λείψει πάρα πολύ.

«Μεγάλο ταλέντο» χαρακτήρισε τον Στάθη Ψάλτη ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως ήταν μαζί για περισσότερα από 40 χρόνια.

Μέσα από τις κωμωδίες του και τα εκφραστικά του μέσα, ο Στάθης Ψάλτης κατάφερε να κερδίσει τα χαμόγελα και τη συμπάθεια των θεατών και να γίνει για αυτούς ένα πρόσωπο γνώριμο και αγαπητό.

Οι ατάκες του υιοθετήθηκαν από το κοινό όσο λίγων άλλων.

Παρά το γεγονός ότι στα μάτια πολλών φαινόταν να έχει μόνο κωμική πάστα και μια ερμηνευτική μανιέρα, κατάφερε μέσα από ρόλους στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο να δείξει ψήγματα -αν όχι πλευρές- του πολύπλευρου ταλέντου του.

Η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.