«Ημέρα του Δημότη» κάθε Τετάρτη στο Δήμο Ζωγράφου

Ο Δήμαρχος θα δέχεται στο γραφείο του πολίτες

Την «Ημέρα του Δημότη» καθιερώνει ο Δήμος Ζωγράφου που έχοντας ως κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία με τον πολίτη, θα δίνει την ευκαιρία στους δημότες να έχουν άμεση επαφή με το Δήμαρχο και να του εκθέτουν τα προβλήματα και τις ιδέες τους για την πόλη.

Έτσι από σήμερα, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και κάθε Τετάρτη, από 10:00π.μ. έως 13:00μ.μ., ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας,  θα δέχεται στο γραφείο του τους πολίτες, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα αιτήματά τους.

H επικοινωνία και η άμεση επαφή με το κοινό κάθε εβδομάδα,  δίνει τη δυνατότητα στον Δήμαρχο  να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν  τους πολίτες και να δώσει τις απαραίτητες λύσεις,  διεκδικώντας πάντα το καλύτερο τόσο, για τους κατοίκους  του Δήμου Ζωγράφου, όσο  και για την ίδια την πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η προσέλευση στο Δημαρχείο Ζωγράφου θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, διαφορετικά με τη  βεβαίωση αρνητικού rapid test ή μοριακού PCR.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.