Ο Δήμος Ζωγράφου στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Την έμπρακτη στήριξη του στους ευάλωτους συμπολίτες μας απέδειξε για μια ακόμη φορά ο Δήμος Ζωγράφου που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής προχώρησε στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης την περασμένη εβδομάδα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς έγινε ομαλά για μια ακόμη φορά η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας που πραγματοποίησε ο Δήμος Ζωγράφου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε.Κ.Τ. Περιφέρειας Αττικής.

Περισσότερες από 560 οικογένειες, δικαιούχοι του προγράμματος, προσήλθαν στον εξωτερικό χώρο του πρώην κέντρου «ΡΥΘΜΟΣ» και παρέλαβαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Να τονιστεί ότι τη δράση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ζωγράφου, Ρένα Χαλκιαδάκη, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.

Ενώ στο χώρο διανομής παρέστη επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος.

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία έγινε με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους. «Ο Δήμος Ζωγράφου είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων» δήλωσε ο κ. Θώδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.