Ποιο είναι το σχέδιο για τους προορισμούς που κοκκινίζουν;

Θυμήθηκε να ασχοληθεί με την Κρήτη ο κ. Θεοχάρης αφού το νησί κοκκίνισε. Αυτό τόνισε σε δήλωση της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου και σημείωσε:

Που είναι το covid free καλοκαίρι του κ. Μητσοτάκη; Ποια ακριβώς είναι η προετοιμασία του κ. Θεοχάρη έναντι της ‘Δ’ που θα γινόταν η καλύτερη διαφήμιση της χώρας;

Καμία. Δεν πήραν κανένα μέτρο. Αντί να ενισχύσουν το ΕΣΥ, τις δομές στα νησιά, να εμβολιάσουν έγκαιρα τον πληθυσμό, να εφαρμόσουν ένα αξιόπιστο σύστημα ιχνηλάτησης και εκτεταμένο testing στην κοινότητα, προτίμησαν να θυσιάσουν το τουριστικό προϊόν για να σώσουν τις εμμονές τους.

Η κυβέρνηση άφησε ανοχύρωτα τα νησιά και τον τουρισμό, υποεκτίμησε την πανδημία, εγκατέλειψε επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον τουρισμό που βρίσκονται σε κατάσταση αγωνίας και αβεβαιότητας.

Άφησαν τα νησιά να «κοκκινίσουν» και τώρα δεν έχουν απάντηση:

Ποιο είναι το σχέδιο τους για τους προορισμούς που «κοκκινίζουν»;

Χρειάζεται άμεσα να αναληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για να μην ξαναζήσουμε άλλη δυσφήμιση του τουρισμού μας, αλλά και υγειονομική επιβάρυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.