Τα χάρτινα φαρασάκια σε 20 σημεία του Δήμου Ζωγράφου (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 η τοποθέτηση των μεταλλικών κουτιών με τα χάρτινα φαρασάκια “NO KAKA” σε κεντρικά σημεία της πόλης, με τη δημιουργία 10 επιπλέον χώρων δωρέαν διανομής.
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι που βγάζουν βόλτα το κατοικίδιο τους, έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν ΔΩΡΕΑΝ, το νέο χάρτινο φαρασάκι «ΝΟ ΚΑΚΑ» για τη συλλογή των περιττωμάτων των ζώων από 20 σημεία του Δήμου Ζωγράφου. Τα σημεία διανομής βρίσκονται:

Hρώων Πολυτεχνείου – Δίπλα στο Τεχνικό Σχολείο
Ηρώων Πολυτεχνείου – Δίπλα στην Πύλη
Βίλα Ζωγράφου ( στην επάνω πλευρά)
Πλατεία Περού
Πλατεία Κρήτης
Πλατεία Μερκάτη
Γαλήνης στον Πλάτανο
Πλατεία Θεσσαλίνας
Πλατεία Κύπρου
Στο παρκάκι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Ζέρβα
Πάρκο  «Ρυθμός» – Γεωργίου Παπανδρέου & Μεγάλου Αλεξάνδρου
49 στρέμματα
Γεωργίου Παπανδρέου 53
Γεωργίου Παπανδρέου 31
Στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Αλέξανδρου Παπάγου
Πάρκο Ισσού
Πλατεία Άνοιξης
Πλατεία Αγίου Θεράποντα
Πλατεία Αόρνου
Πλατεία Αγίου Γερασίμου


Σημειώνεται ότι το χάρτινο φαρασάκι “NO KAKA” είναι μιας χρήσης. Πρόκειται για  ένα πολύ απλό και εύχρηστο σύστημα από χαρτί (ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο και φιλικό στο περιβάλλον). Είναι λειτουργικό, ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά. Ο κάτοχος θα μαζεύει  με ένα «φτυάρισμα», άμεσα και εύκολα, τις ακαθαρσίες του σκύλου χωρίς να έρθει σε επαφή, διατηρώντας καθαρή την πόλη και συμβάλλοντας στην κατάργηση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης, όπως ορίζει η παγκόσμια, ευρωπαϊκή και ελληνική οδηγία.

Με έναν ευχάριστο, ανέπαφο και κομψό τρόπο, ο ιδιοκτήτης σκύλου, χρησιμοποιώντας καθημερινά το σύστημα αυτό θα κάνει, πλέον, το καθήκον του απέναντι στον εαυτό του, τον συνάνθρωπο και φυσικά το περιβάλλον.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.