Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» με θέμα την Εφηβεία

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ζωγράφου υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, διοργανώνουν την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30, το διαδικτυακό σεμινάριο «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» με θέμα την ΕΦΗΒΕΙΑ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων). 

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί),  που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την εκδήλωση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα έχει χρονική διάρκεια  περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις – συζήτηση).

Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου:

Παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (linkhttps://zoom.us/j/94741389167  Webinar ID: 947 4138 9167

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.