Πρόσκληση εθελοντών εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου

Ο Δήμος Ζωγράφου στα πλαίσια της Κοινωνικής του πολιτικής, λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Σκοπός του είναι η δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών στην πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές δυσκολίες. Στην προσπάθεια αυτή σημαντική στήριξη αποτελεί η συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι με την εθελοντική προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.

Εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2021 – 2022 (θερινά-χειμερινά τμήματα) μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα τηλέφωνα: 210 – 7789652 & 210 – 7486267 από τις 10:00π.μ.έως και τις 17:00μ.μ.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εκπαιδευτικοί θα λάβουν Βεβαίωση Διδασκαλίας καθώς και Συστατική Επιστολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.