Εγκληματικότητα: Από την Ελληνική μαφία έως τους κακοποιούς της γειτονιάς!

Για τα τελευταία γεγονότα, που έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα και τα οποία οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.
Ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μίλησε στο Open TV για την εγκληματικότητα και τα τελευταία γεγονότα και τις εν ψυχρώ δολοφονίες, πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από ανθρώπους της νύχτας.

«Είναι φαινόμενο πολλών ετών. Οι συμμορίες αυτές που προσφέρουν προστασία δηλαδή, υπάρχουν 30 χρόνια. Κάποιες περιόδους έχει έξαρση. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μόνο από την Αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:

«Όλοι στη λίστα Χρυσοχοΐδη έχουν συλληφθεί 1 με 2 φορές κι έχουν αφεθεί ελεύθεροι. Πολλοί μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στις δίκες. Η ατιμωρισία έρχεται είτε από νόμους της εκάστοτε κυβέρνησης είτε από άλλους παράγοντες».

Σε ερώτηση γιατί δεν έχουμε εξιχνιάσεις απάντησε: «Είναι χαρτογραφημένες οι συμμορίες, αλλά οι συλλήψεις δεν είναι εύκολη δουλειά. Μπορεί ο εκτελεστής να είναι εισαγόμενος».

Τέλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είπε: «Είναι δύσκολη η περίπτωση, αλλά θα εξιχνιαστεί και θα υπάρχουν συλλήψεις. Τα στοιχεία που υπάρχουν θα οδηγήσουν σε συλλήψεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.