Ζωγράφου: Σε προαύλια Γυμνασίων, κοντέινερ και ακατάλληλες αίθουσες η Προσχολική Αγωγή! (ΦΩΤΟ)

Στην υλοποίηση της δίχρονης Προσχολικής Αγωγής με όρους υποβάθμισης σε ακατάλληλους χώρους και αίθουσες προχωρά ο Δήμος Ζωγράφου, με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 20/05/2021, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α’ Αθήνας.

Όπως σημειώνει η ΑΣΕ, αποφασίστηκε η δημιουργία ενός παραρτήματος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου (στην υπάρχουσα αίθουσα σίτισης), χωρίς καμιά πρόβλεψη για το πού θα προαυλίζονται τα νήπια και με την κοινή χρήση των τουαλετών με το Δημοτικό Σχολείο.

Επίσης ανακοινώθηκε η τοποθέτηση 4 κοντέινερ αιθουσών στην οδό Δημοκρατίας και Μαικήνα έως ότου βγει η έγκριση για τη δημιουργία Νηπιαγωγείων στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Η ΑΣΕ αναδεικνύει με φωτογραφικό υλικό, το οποίο δημοσιοποιεί ο 902.gr (απ΄όπου και τα στοιχεία του ρεπορτάζ)τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στα σχολεία και διεκδικεί λύση στο ζήτημα της δίχρονης με τους σωστούς όρους και προϋποθέσεις «που είναι δυνατότητα της εποχής μας και που δικαιούνται μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή εκπαιδευτική διαδικασία».

Οι φωτογραφίες:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.