Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στην αθλήτρια του ΓΑΣ Ιλισός Έφη Κουρκουτσάκη

Τα συγχαρητήριά του στην αθλήτρια βάδην του ΓΑΣ Ιλισός, Έφη Κουρκουτσάκη για τη διάκριση που σημείωσε στο Ευρωπαϊκό Κύπελο ομάδων στο Ποντεμπράντι Τσεχίας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αθλήτρια του ΓΑΣ Ιλισός, Έφη Κουρκουτσάκη για την τόσο σημαντική διάκριση που πέτυχε στο βάδην, στο Ευρωπαϊκό Κύπελο ομάδων στο Ποντεμπράντι Τσεχίας. Μας έκανε όλους τους Ζωγραφιώτες υπερήφανους.
Με την επιτυχία της απέδειξε το υψηλό αθλητικό επίπεδο και επιβεβαίωσε τη σημαντική προσπάθεια που συντελείται στον ΓΑΣ Ιλισός. Συγχαίρω επίσης τον προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου για την αφοσίωσή του στην αριστεία των αθλητών
Αθλητές όπως η Έφη Κουρκουτσάκη αποτελούν πηγή έμπνευσης παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους όχι μόνο της πόλης μας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. Εύχομαι στην Έφη καλή συνέχεια και πολλές νέες επιτυχίες», ανέφερε ο κ. Θώδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.