Μήνυμα του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου!

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελίνου, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
«Ο σημερινός εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελίνου, ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν (8η Μαΐου), υπενθυμίζει τον τιτάνιο αγώνα που δίνεται καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας από κάθε είδους δεινά. Ασθένειες, λιμοί, φυσικές καταστροφές, πόλεμοι πλήττουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να πλήττουν την ανθρωπότητα. Όσο αυτά θα συμβαίνουν, θα υπάρχει πάντα ανάγκη ανακούφισης και αρωγής προς αυτούς που πλήττονται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.
Ιδιαιτέρα φέτος που ο πλανήτης δοκιμάζεται από την πανδημία, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου βρίσκονται για μια ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή και συνεχίζουν να προσφέρουν την ανεκτίμητη βοήθειά τους όπου υπάρχει ανάγκη.
Επαινούμε και θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή το σημαντικό έργο που επιτελεί στην πόλη μας το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ζωγράφου, το οποίο διαρκώς γρηγορεί και βρίσκεται δίπλα σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο Μαργαρίτα Δαφνή και όλους τους αθόρυβους ήρωες του τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Δήμο Ζωγράφου για την ανεκτίμητη προσφορά τους. Σας είμαστε βαθιά ευγνώμονες γιατί μας αποδεικνύετε με τις πράξεις σας ότι ο εθελοντισμός και ο ανθρωπισμός σημαίνει στάση ζωής. Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα σας, αρωγοί στο μεγάλο ανθρωπιστικό έργο που επιτελείτε».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.