Περισσότεροι από 5.000 μοναδικοί χρήστες ενημερώθηκαν το ΣΚ (10-11 Απριλίου) από το «ZografouNews.Gr»! Σταθερά στην πρώτη θέση των τοπικών διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης της πόλης μας!

Περισσότεροι από 5.000 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν για να ενημερωθούν για όσα συνέβαιναν στην πόλη μας και στην επικαιρότητα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία όπως αυτά καταγράφονται από την Google Analytics.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Συνεχίζουμε…

Υ.Γ: Το «zografounews.gr» είναι το μοναδικό τοπικό μέσο ενημέρωσης της πόλη μας και όχι μόνο, που παρουσιάζει στους αναγνώστες του τα επίσημα στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ζografounews»: Το ΠΡΩΤΟ και με ΔΙΑΦΟΡΑ «ηλεκτρονικό στέκι του Ζωγράφου»! Ξεπεράσαμε τους 32.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και τις 60.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ!!! (φωτο)

«Ζografounews» – Το ΠΡΩΤΟ τοπικό μέσο ενημέρωσης στου Ζωγράφου με διαφορά: Περισσότεροι από 8.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ μέσα σε ένα 24ωρο! (ΦΩΤΟ)

«Χτύπησε κόκκινο» σε νούμερα το «Ζografounews»! 11.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επισκέπτες την τελευταία μόνο εβδομάδα!!! (ΦΩΤΟ) 

ΚΟΡΥΦΑΙΟ σάιτ το «Zografounews»! ΠΡΩΤΟ και με διαφορά στα τοπικά ΜΜΕ του Ζωγράφου! Χτύπησε «ΚΟΚΚΙΝΟ» η επισκεψιμότητα την Κυριακή 16/2!  (ΦΩΤΟ)

ΤΟΛΜΑΜΕ και βγάζουμε τα επίσημα στοιχεία στον «ΑΕΡΑ»! Το «ZografouNews» ξεπέρασε τις 25.000 προβολές το μήνα!!! (ΦΩΤΟ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.