Νέα έπιπλα 6.500 ευρώ θα πληρώσουμε για Γενικό Γραμματέα στο ΥΠΕΣ

Σημαντικές προτεραιότητες έχει θέσει σε άμεση υλοποίηση η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, σε συνθήκες πανδημίας. Μεταξύ αυτών, η αγορά νέων επίπλων.

Με απευθείας ανάθεση λοιπόν, θα προβούν στην « προμήθεια ειδών γραφείου για την κάλυψη των αναγκών του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας του ΥΠΕΣ ».

Το εκτιμώμενο κόστος των επίπλων ανέρχεται σε 5.242,00 ευρώ χωρίς τον Φ.Π.Α. 24%.  Δηλαδή το ποσό που θα πληρώσουμε όλοι μας από τον κρατικό προϋπολογισμό αγγίζει τα 6.500,08 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας υπάγονται στον Μάκη Βορίδη (δεν έχουν μεταβιβαστεί στον Στέλιο Πέτσα).

Ο Πρωθυπουργός έχει διορίσει Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας από τον Αύγουστο του 2019 τον Αθανάσιο (Νάσο) Μπαλέρμπα. Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν τον διορίσει Γ.Γ. στο ΥΠΕΣ, τον είχε ορίσει «Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων» του κόμματος.

Ειδικότερα, για το Γραφείο του εν λόγω Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης της Ν.Δ., θα αγοράσουμε τα εξής νέα έπιπλα:

– Ένα γραφείο (διαστάσεων 220 cm μήκος x 100 cm πλάτος x 72 cm ύψος, από χαλύβδινο σκελετό σε σχήμα παραλληλόγραμμο, διατομής 7 cm μήκος x 3 cm πλάτος, ηλεκτροστατικής βαφής λευκού χρώματος. Η επιφάνεια του γραφείου θα είναι από μοριοσανίδα, με αμφίπλευρη επίστρωση μελαμίνης πάχους 2,5 cm, χρώματος tortora και περιμετρική επικάλυψη από PVC 2 mm.),

– Ένα « coffee table » (Οι διαστάσεις του coffee table θα είναι 62 cm μήκος x 62 cm πλάτος x 40 cm ύψος, με μεταλλικό σκελετό ηλεκτροστατικής βαφής λευκού χρώματος. Η επιφάνεια θα είναι από μοριοσανίδα με αμφίπλευρη επίστρωση μελαμίνης πάχους 28 mm χρώματος δρυ και περιμετρικά επικάλυψη από PVC 2 mm.),

– Δύο «καθίσματα γραφείου διευθυντικά» (Η δομή του σκελετού θα είναι από χυτό αλουμίνιο άκαμπτης δομής, με δερμάτινη επένδυση καθίσματος, με κεντρικό στρώμα τεχνικού υλικού υψηλής αντοχής και δύο στρώματα εύκαμπτης πολυουρεθάνης για τη σωστή κατανομή του σωματικού βάρους, με πεντάκτινη βάση από χυτό αλουμίνιο, με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και μηχανισμό synchro multiblock, με ρυθμιζόμενα μπράτσα και καλή στήριξη του αυχένα).

– Οκτώ «καθίσματα συνεργασίας» (τροχήλατα καθίσματα meeting clop, χρώματος λευκού, με πεντάκτινη βάση από αλουμίνιο, επένδυση καθίσματος με δίχτυ από πολυπροπυλένιο σε πλέξη, υψηλής αντοχής, ελαστικό, με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και μηχανισμό relax)

– Βιβλιοθήκη (με 2 συρτάρια και ράφια διαστάσεων 100 cm μήκος x 46 cm πλάτος x 155,4 cm ύψος, χρώματος δρυ με όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά. 1 καπάκι συνολικών διαστάσεων 300 cm μήκος x 46 cm πλάτος x 1,2 cm ύψος, χρώματος δρυ με τα χαρακτηριστικά που έχουν σημειωθεί παραπάνω),

– Επτά ερμάρια (διαφόρων διαστάσεων, όπως αναλυτικά περιγράφονται).

Δείτε εδώ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.