«Αγωνιζόμαστε για τον αυτισμό – Race for Autism» από το Yπουργείο Εργασίας και την Περιφέρεια Αττικής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό , 2 Απριλίου, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνουν τον διαδικτυακό αγώνα Race for Autism (#raceforautismgr).

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια του Υπουργείου Εργασίας ώστε «να κάνουμε ορατή την αόρατη αυτή αναπηρία, τον αυτισμό».

«Όλοι μαζί μπορούμε να εξαλείψουμε τις διακρίσεις και να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας με αυτισμό αλλά και τις οικογένειές τους. Όλο τον Απρίλιο περπατάμε, τρέχουμε, κολυμπάμε, κάνουμε ποδήλατο  και ενημερωνόμαστε για τον αυτισμό. Ας γίνουμε όλοι κομμάτι του παζλ: Συμμετέχοντας σε κάποιο διαδικτυακό άθλημα μέσα από τη σελίδα raceforautism.gr και χρησιμοποιώντας το hashtag #raceforautismgr στα προσωπικά μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης», πρόσθεσε.

Συγκεκριμένα,  έως 31 Απριλίου 2021:

  • Κάνουμε δωρεάν εγγραφή στη σελίδα www.raceforautism.gr.
  • Πατάμε το link και κατεβάζουμε την εφαρμογή.
  • Δηλώνουμε το άθλημα στο οποίο επιθυμούμε να πάρουμε μέρος (τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο, κολύμπι).
  • Αθλούμαστε.
  • Καταχωρούμε τον χρόνο του αθλήματος που επιλέξαμε, καθώς και μια φωτογραφία (αν το επιθυμούμε) στην πλατφόρμα.
  • Δεν ξεχνάμε το #raceforautismgr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.