Προβλήματα με τον δημοτικό φωτισμό! Ημίφως και πίσσα σκοτάδι στους δρόμους του Ζωγράφου! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τα δημοτικά τέλη να είναι πολύ ακριβά για το μέσο νοικοκυριό, αλλά ο δημότης δεν απολαμβάνει βασικές υπηρεσίες. Ενδεικτικά, αναγκάζεται να παραπονιέται κάθε τόσο στον Δήμο για τον οδικό φωτισμό της γειτονιάς του, που αφορά όχι μόνο την ποιότητα ζωής, αλλά κυρίως την ασφάλειά του.

«Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που σας έστειλα, στην οδο Παπαδιαμαντοπούλου – μιλάμε για κεντρικότατη οδό – έχει πέσει σκοτάδι. Ούτε να οδηγήσουμε δεν μπορούμε. Και φυσικά δεν είναι μονο αυτή η οδός.  Αλλού υπάρχει ημίφως και αλλού πίσσα σκοτάδι. Αν οι δημότες αναγκάζονται να επωμίζονται μόνοι τους το κόστος φωτισμού της γειτονιάς τους, ποιος λόγος υπάρχει να πληρώνουν δημοτικά τέλη, τα οποία ακριβώς είναι ανταποδοτικά για καθαριότητα και δημοτικό φωτισμό; Θα μου πείτε έρχεται και το Πάσχα και η Ανάσταση. Ίσως τότε δούμε το φως το αληθινό! » καταγγέλει δημότης στο «zografounews».


Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε!!! Πλήρης συσκότιση στον Δήμο Ζωγράφου: Μία πόλη βυθισμένη στο σκοτάδι! Ακούει κανείς;;; (φωτο «Zografounews»)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.