«Λεφτά υπάρχουν» για τον Δήμο Ζωγράφου! ΔΕΙΤΕ τι πληρώσαμε χιλιάδες ευρώ για τις απόκριες εν μέσω πανδημίας, για να το δούνε και παιδιά! (ΕΓΓΡΑΦΑ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσα χρήματα χρειάζεται άραγε ο Δήμος Ζωγράφου για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του και μάλιστα εν μέσω πανδημίας;

«Αφού «έλυσε» τα χρόνια προβλήματα του Δήμου Ζωγράφου, η διοίκηση του δημάρχου κ.Βασίλη Θώδα αποφάσισε να καταπιαστεί με τα ‘’θεάματα’’ για την επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μέσω πανδημίας! Μόνο που οι πολίτες του Δήμου μας πληρώνουν αυτές τις…. επιτυχίες!

Δείτε τι πληρώσαμε για την παρακάτω παράσταση που παρακολουθήσαμε με live streaming λόγω covid-19: 

ΝΠΔΔ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2021: ΔΕΙΤΕ τι πληρώσαμε χιλιάδες ευρώ για τις απόκριες για να το δούνε και παιδιά! (μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα που τα αφήνουμε στην κρίση σας!)

Δείτε και ολόκληρο το βίντεο – Comedy Night:

Δυστυχώς, για τον Δήμο  Ζωγράφου και τους κατοίκους του τα καθημερινά προβλήματα παραμένουν άλυτα και δεν μπορούν να «κουκουλωθούν» με κανενός είδους «μασκάρεμα».

Η επίλυσή τους απαιτεί στρατηγική, σχέδιο και πολιτική βούληση, που όσο περνά ο καιρός φαίνεται όλο και περισσότερο ότι λείπουν από τη σημερινή διοίκηση.

Υ.Γ: Και φυσικά μην ξεχάσουμε και τα μουσικά λεωφορεία που μας κόστισαν περίπου 10.000 ευρώ!!! 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.