«Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί: Οι οδηγοί ταξί, ο δήμος Ζωγράφου και οι εκατοντάδες καταγγελίες…»

«Μένω στη πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί. Αυτό που αντιμετωπίζουμε από τότε που μένω εδώ είναι η διαρκής και ασταμάτητη παράνομη κατάληψη και δημιουργία μη προβλεπόμενης πιάτσας ταξί μπροστά ακριβώς από τη στάση των λεωφορείων 230 και 140 προς το κέντρο.
Εκεί λοιπόν, υπήρχε ένας χώρος στο δρόμο όπου οι οδηγοί ταξί πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους, χωρίς φυσικά να δείχνουν καμία κατανόηση για τη δυσκολία που δημιουργούν τόσο στους επιβάτες που ήθελαν να επιβιβαστούν όσο και στους επιβάτες που θέλουν να αποβιβαστούν.
Έρχεται ο δήμος Ζωγράφου και ξεκινάει την ανάπλαση του χώρου και φυσικά τοποθετεί σε σημεία με πλατύτερο δρόμο εύκαμπτα κολωνάκια για να μην παρκαρουν παράνομα και να διευκολύνεται η διαδικασία των λεωφορείων.
Οι οδηγοί ταξί το αγνόησαν και συνεχίζουν μέχρι και την ώρα που μιλάμε να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους, να μην πληρούν κανέναν κανόνα προφύλαξης από το κορωνοιο (δεν φορούν μάσκες, δεν τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας κ.α.) και φυσικά αγνοούν οποιονδήποτε περιμένει το λεωφορείο.

Παράλληλα, μετακινούν και τα αυτοκίνητα τους όταν κάποιος παίρνει πελάτη και φεύγει για να πάρουν σειρά για την επόμενη κούρσα αγνοώντας παντελώς εάν υπάρχουν πεζοί που περιμένουν. Το κερασάκι στη τούρτα είναι ότι παράλληλα με τη δυσκολία της επιβίβασης δημιουργούν και δυσκολία στη ροή των αυτοκινήτων κλείνοντας όλο το δρόμο και δημιουργώντας κίνηση. Όταν δε, έρχεται το 140 το οποίο είναι μεγάλο σε μήκος, εκεί μπλοκάρουν όλα.
Φυσικά δεν έχω αναφερθεί στα ΑΜΕΑ, τα οποία με την υπογραφή των οδηγών ταξί, καταδικάζονται παντελώς και δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Έχω απευθυνθεί εκατοντάδες φορές στο 100, στον ΣΕΤΕ και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε, αλλά πλέον έχω σταματήσει καθώς φοβάμαι ότι αρχίζω να γίνομαι γραφικός.
Ελπίζοντας ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως το μέγεθος του προβλήματος, σας αποστέλλω το παρόν για ενδεχόμενη δική σας θέση έστω και μέσα από τα SM, για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος το οποιο δυσκολεύει την ήδη δύσκολη ζωή μας και αυξάνει κατα πολύ τις πιθανότητες πρόκλησης δυστυχήματος, που εκεί πλέον θα είναι αργά.
Φιλικά»

Lucas Agelinas/Μένουμε Ζωγράφου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.