Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – Κίνδυνος κλοπής στρατιωτικού εξοπλισμού για τρομοκρατικά χτυπήματα

Την εντατικοποίηση των μέτρων ασφαλείας γύρω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις ζήτησε με έγγραφό της η Αστυνομία από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο έγγραφο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτά τα αυξημένα μέτρα υπαγορεύονται από τις εξελίξεις, υπονοώντας την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και τις κλιμακούμενες επιθέσεις.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν θεωρείται απίθανο κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν το κλίμα της περιόδου και να συστήσουν μια νέα ομάδα στον χώρο αντάρτικου πόλης στα πρότυπα της «17Ν», μέλη της οποίας είχαν τρεις κλοπές οπλισμού από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο ενεργητικό τους. Από την Ελληνική Αστυνομία ζητούν αύξηση των περιπολιών και ελέγχων, ειδικά γύρω από εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται όπλα και εκρηκτικά.

Πηγές από το ΓΕΕΘΑ αναφέρουν ότι το σήμα διαβιβάστηκε όπως έπρεπε στις υπηρεσίες, αλλά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή προς το παρόν, αφού στα συγκεκριμένα σημεία τηρούνται ήδη αυστηρά πρωτόκολλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.