Δεν φταίει η Καφατσάκη για όσα ΔΕΝ κάνετε κ. Θώδα!!!

«Μια οφειλόμενη απάντηση
Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ρωτήσαμε τη διοίκηση για το επιχειρησιακό σχέδιο και τα μέτρα που έλαβε για την αντιμετώπιση της «Μήδειας».
Ο αντιδήμαρχος κ. Μπουλούκος –ενοχλημένος από την ερώτηση μας- μας είπε ότι το αλάτι που άφησε η Καφατσάκη (σημ. αγοράστηκε το Γενάρη του 2019) είχε πετρώσει!
Μας είπε επίσης ότι οι κεντρικοί δρόμοι ήταν ανοικτοί από την πρώτη στιγμή, «κατόπιν ενεργειών του» και όλα πήγαν τόσο καλά ώστε ακόμα και την Τρίτη 16/2(!) το πρωί τα λεωφορεία έφτασαν στο νεκροταφείο!
Εμείς, όπως και οι συμπολίτες μας, είδαμε την κατάσταση και καταλάβαμε τι συνέβη.
Με την ανοργανωσιά και τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, το αλάτι τέλειωσε, δεν είχαν προμηθευτεί άλλο αλάτι και την νύκτα οι δρόμοι έκλεισαν. Εργαζόμενοι δουλέψαν πάνω από 24 ώρες προσπαθώντας με τα μηχανήματα (που αγοράσαμε στη διάρκεια της θητείας μας) να ανοίξουν τις λεωφόρους και συμπολίτες μας προσπαθούσαν με φτυάρια να ανοίξουν δρόμους και πεζοδρόμια.
Επειδή λοιπόν κ. Θώδα και κ. Μπουλούκο εισπράξατε τις διαμαρτυρίες των πολιτών αποφασίσατε ότι πρέπει να ανακοινώσετε ότι φταίει η Καφατσάκη!
Ξεχάσατε να μας χρεώσετε και τα δέντρα που κόψατε, χωρίς αποφάσεις των οργάνων του Δήμου!
Όσο για τα δέντρα και τους «ξυλοκόπους» που ψευδώς αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Θώδας είναι καλύτερα, αντί για κούφια λόγια, να δώσει στους εργαζόμενους το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας που τους στέρησε.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζωγράφου γνωρίζουν τι έκανε η Καφατσακη ως Δήμαρχος, στα δικαστήρια για το νόμο Μητσοτάκη ή για την μονιμοποίηση συμβασιούχων.
Και οι πολίτες ΒΛΕΠΟΥΝ τι ΔΕΝ κάνετε εσείς!»

 Tίνα Καφατσάκη – Επικεφαλής παράταξης ΜΑΖΙ για την πόλη μας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.