Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου: δωρεάν προσβάσιμες για ΟΛΟΥΣ τους ΠΟΛΙΤΕΣ μέσω live stream;;; Από τον Οκτώβριο του 2019 το …σκέφτεται η διοίκηση Θώδα! «Κάλλιο αργά παρά ποτέ αν και…»

Τα καταφέραμε!!!!!!
Με πρόταση της παράταξης μας, Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ & Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση οι επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ίσως να μπορούν να είναι δωρεάν προσβάσιμες για ΟΛΟΥΣ τους ΠΟΛΙΤΕΣ μέσω live stream!!!
Πλέον ΟΛΟΙ οι ΠΟΛΙΤΕΣ, οι δημότες του Ζωγράφου ίσως να μπορούν να παρακολουθούν τα θέματα της Πόλης μας αλλά και τις τοποθετήσεις ΟΛΩΝ των εκλεγμένων Συμβούλων και να κρίνουν τον καθένα μας για τις θέσεις του και τις πράξεις του…..
Συνεχίζουμε και ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ φέρνοντας προτάσεις που θα κάνουν καλύτερο το επίπεδο της Πόλης μας και φυσικά του Δημοτικού μας Συμβουλίου που πιστεύουμε ότι το έχει πραγματικά ανάγκη!!!!
Ελπίζουμε η Διοίκηση του Δήμου που δήλωσε ότι κατ’ αρχάς συμφωνεί να υιοθετήσει την πρόταση μας που ήταν κοινή μας προεκλογική δέσμευση!!!!
#Angelopoulos2021 #Zografoubrosta2023

Τα καταφέραμε!!!!!!
Με πρόταση της παράταξης μας, Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ & Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση οι επόμενες συνεδριάσεις…

Δημοσιεύτηκε από Παναγιώτης Αγγελόπουλος στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το «zografounews.gr» από τον Οκτώβριο του 2019!!!! έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος κ.Θώδας όταν κάποια στιγμή αργότερα πήρε τον λόγο, είπε ότι ο δήμος έχει στα πλάνα του κάποια στιγμή να βάλει «live streaming», απλώς λόγο φόρτου εργασίας δεν έχουν προλάβει.

Μόνο να μην φτάσουν Χριστούγεννα και πούμε τα κάλαντα όλοι μαζί κ.Θώδα.»

ΥΓ1: Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι είχε συμβεί πριν δύο μιση χρόνια περίπου στο παρακάτω λινκ.

ΥΓ2: Τελικά δεν πέρασαν μόνο μια φορά τα Χριστούγεννα…

ΥΓ3: Αν δεν το δούμε να γίνεται στην πράξη δυσκολευόμαστε πλέον και να το πιστέψουμε…

Δείτε επίσης:

ΧΑΜΟΣ στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου με άρωμα… δεοντολογίας! «Κατεβάστε την κάμερα είναι παράνομο! – Δείξτε μου το νόμο, τα συμβούλια είναι ανοιχτά!» (ΦΩΤΟ)

Τελικά επιτρέπεται ή όχι η βιντεοσκόπηση στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Ζωγράφου; Ακόμη περιμένουμε από την κ. Μπότου να μας λύσει τον… «γρίφο»!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.