Ψήφισμα του Δ.Σ. για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ζωγράφου

Ψήφισμα της Διοίκησης του Δήμου για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ζωγράφου, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου Βασίλειου Θώδα, ενέκρινε με πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στη 1η Τακτική Συνεδρίαση του 2021, τη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Το ψήφισμα αναφέρει:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζωγράφου, λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στις δομές Υγείας της χώρας λόγω της πανδημίας, ζητά την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ζωγράφου με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευχέρεια στο κρίσιμο έργο του. Καθώς το Κέντρο Υγείας Ζωγράφου λειτουργεί πλέον και ως εμβολιαστικό κέντρο για τον Covid-19, διενεργώντας παράλληλα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στου δημότες και προκειμένου να είναι σε θέση να εξυπηρετεί ταυτόχρονα και άλλα ιατρικά περιστατικά, κρίνουμε αναγκαία την ενίσχυσή του με προσωπικό όλων των κατηγοριών ώστε να συνεχίσει να παράσχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του, όπως εξάλλου κάνει μέχρι τώρα χάρη στον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης των ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων που το στελεχώνουν.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.